Пребарување
Сите категории
    Menu Close

    Chicco

    Chicco е италијански бренд специјализиран за производство и развој на широк спектар на производи за бебиња, деца и нивните родители.

    Компанијата датира уште од 1946 година и до ден денес е една од водечките на тоа поле. Нивното мото е дека радоста доаѓа во оној момент кога детето ќе се запознае со Chicco.