Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Друштвени игри

  Друштвените игри се игри кои се играат во групи, најмалку две лица. Помагаат за да се олесни интеракцијата и да се обезбеди забава и рекреација.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Шах

  Шах

  Друштвена игра шах. Еден од најпознатите начини ширум светот кој помага при развивањето на логиката и интелигенцијата кај човекот.
  ден 180,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра гасеница

  Друштвена игра гасеница

  Друштвена игра Гасеница, одлична домашна забава. Победува оној кој ќе успее да стави највеќе топчиња во дланката на гасеницата додека таа танцува на музиката.
  ден 900,00 со ддв.
  Слика на друштвена игра Boucing the room!

  друштвена игра Boucing the room!

  Кокошарник друштвена игра, одлична домашна забава. Победува оној на кој кокошката ќе му летне најдалеку од кровот. Уредот не работи на батерии, туку при притискање, самиот си одбројува и се откочува. Принцип на федери.
  ден 650,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра "Лисици"

  Друштвена игра "Лисици"

  Друштвена игра "Лисици" за 2, 3 или 4 лица. Играта има 3 нивоа на тежина. Победник е оној кој прв ќе успее да се ослободи од лисиците. Играта не користи батерии.
  ден 650,00 со ддв.
  Слика на Фудбалче

  Фудбалче

  За вистинските фанови на фудбалот, да уживате играјќи дури и кога седите во домот, на килимот, пред телевизорот. Играчката не користи батерии.
  ден 1.140,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра - Iceberg seals

  Друштвена игра - Iceberg seals

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Bucking Bronco

  Друштвена игра Bucking Bronco

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Магнетно пикадо

  Магнетно пикадо

  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Магнетно пикадо големо

  Магнетно пикадо големо

  ден 600,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Moustache Match

  Друштвена игра Moustache Match

  ден 300,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра монопол

  Друштвена игра монопол

  ден 300,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Маус Трап
  Слика на Друштвена игра скара

  Друштвена игра скара

  ден 700,00 со ддв.
  Слика на Конект 4 игра

  Конект 4 игра

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Бинго

  Бинго

  ден 100,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра балон

  Друштвена игра балон

  ден 800,00 со ддв. ден 650,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра кошарка

  Друштвена игра кошарка

  Идеален производ за на друштвените патувања, прошетки и слични настани.
  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра фудбал

  Друштвена игра фудбал

  Мини фудбалче за на работна површина, игра која ќе ја играте со часови заедно со семејството или пријателите.
  ден 900,00 со ддв.
  Слика на Килимот на Аладин

  Килимот на Аладин

  Ајде заедно да прелетаме во волшебното, раздвижено, пустинско кралство Аграба кое е едно од најголемите од седумте пустини.
  ден 550,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра клукајдрвец

  Друштвена игра клукајдрвец

  Друштвена игра клукајдрвец забава за сите.
  ден 600,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра птица со стапчиња

  Друштвена игра птица со стапчиња

  Друштвена игра за повеќе возрасти во која ќе уживате со часови.
  ден 450,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра жаба

  Друштвена игра жаба

  Бидете најситна, најпаметна жаба и избегнете да станете ручек на крок.
  ден 700,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра

  Друштвена игра

  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Едукативна игра, сложувалка, пазла
  Слика на Друштвена игра пингвини на брод
  Слика на Игра пита

  Игра пита

  Друштвена игра која обезбедува бескрајни часови забава на вас и вашето дете.
  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра пица

  Друштвена игра пица

  Возбудлива и забавна игра, наредете ја пицата но внимавајте да не го изгуби балансот од раката на пица-мајсторот. Играта се игра со коцка на која има слики со производите кои што треба да се редат на пицата. Победник е оној играч кој ќе ги нареди сите форми на пицата, без таа да падне од раката на пица-мајсторот.
  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Лего коцки камион

  Лего коцки камион

  ден 180,00 со ддв.
  Слика на Лего коцки хилихоптер

  Лего коцки хилихоптер

  ден 200,00 со ддв.
  Слика на Дрвена сложувалка часовник
  Филтри Close
  Min: ден 50,00 Max: ден 1.190,00
  ден50 ден1190
  • Морски животни
  • Животни
  • Воз
  • Животни во шумата
  • Риба
  • Авионче
  • Автомобил
  • Диносаурус
  • Желка
  • Крава
  • Мече
  • Слон
  • Мотор
  • Мече со гитара
  • Морско коњче