Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Седишта за автомобил

  Седиште за во автомобил е седиште специјално дизајнирано за заштита на децата од повреди или смрт при судир на возила. Најчесто овие седишта се купени и инсталирани од страна на сопствениците на автомобили, но производителите на автомобили може да ги интегрираат директно во дизајнот на нивното возило и генерално се обврзани да обезбедат сидра и компатибилност на сигурносните појаси. Седиштата се групирани според возраста, тежината и / или висината. Седиштата за безбедност на деца обезбедуваат пасивни ограничувања и мора правилно да се користат за да бидат ефективни.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Седиште бустер Loco Croco - DINO

  Седиште бустер Loco Croco - DINO

  Dino е бустер седиште дизајниран со побарувачките дури и од најсложените родители. Тој нуди висока удобност и безбедност. Dino е така опремен што многу го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
  ден 1.390,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - 4 FIX

  Седиште Kikka Boo - 4 FIX

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 8.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - 4 STRONG

  Седиште Kikka Boo - 4 STRONG

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 13.990,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - 4 во 1 ISOFIIX

  Седиште Kikka Boo - 4 во 1 ISOFIIX

  4 во 1 е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
  ден 11.990,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX

  Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 9.290,00 со ддв. ден 7.890,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - ZIMPLA

  Седиште Kikka Boo - ZIMPLA

  Седиштето Zimpla е одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Zimpla може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 4.490,00 со ддв.
  Слика на Сeдиште Kikka Boo - O'RIGHT

  Сeдиште Kikka Boo - O'RIGHT

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 8.890,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco Croco - NERO

  Седиште Loco Croco - NERO

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 8.490,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco Croco - Gobi

  Седиште Loco Croco - Gobi

  • Максимална безбедност за вашето дете во секоја возрасна група. • Наменето за деца со тежина од 0 до 36 kg, 0+, I, II и III група (приближна возраст од 1 до 12 год.).
  ден 7.290,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Standy

  Седиште Кikka Boo – Standy

  Ова целосно покриено засилување на седиштето го подигнува вашето дете до висина каде што ќе можe безбедно да го користи безбедносниот ремен на возилото и е погоден за деца од 15-36 кг (приближно 4 до 11/12 години).
  ден 1.090,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - Jazzy

  Седиште Kikka Boo - Jazzy

  ден 1.690,00 со ддв. ден 1.390,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Amaro IZOFIX

  Седиште Кikka Boo – Amaro IZOFIX

  Седиште наменето за бебиња од 9 до 36 кг.
  ден 5.390,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - Groovy

  Седиште Kikka Boo - Groovy

  ден 2.090,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Armadillo

  Седиште Кikka Boo – Armadillo

  ден 9.990,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Ronda

  Седиште Кikka Boo – Ronda

  ден 15.890,00 со ддв. ден 13.590,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Cruz

  Седиште Кikka Boo – Cruz

  ден 9.990,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – ТТRЕК

  Седиште Кikka Boo – ТТRЕК

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 9.590,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco croco - Gator

  Седиште Loco croco - Gator

  ден 6.690,00 со ддв. ден 5.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Felix Isofix

  Седиште Кikka Boo – Felix Isofix

  ден 10.990,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Rhino

  Седиште Кikka Boo – Rhino

  ден 8.490,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - Joyride

  Седиште Kikka Boo - Joyride

  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – I Safe - I Size

  Седиште Кikka Boo – I Safe - I Size

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 14.590,00 со ддв.
  Слика на Транспортер Loco Croco - GIZMO

  Транспортер Loco Croco - GIZMO

  ден 2.990,00 со ддв.
  Слика на Седиште Кikka Boo – Multistage ISOFIX

  Седиште Кikka Boo – Multistage ISOFIX

  ден 11.290,00 со ддв.
  Слика на Седиште Gator

  Седиште Gator

  ден 6.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Gator - копирај

  Седиште Gator - копирај

  ден 6.690,00 со ддв. ден 5.690,00 со ддв.
  Филтри Close
  Min: ден 1.090,00 Max: ден 15.890,00
  ден1090 ден15890
  • Триаголници
  • Тиркиз
  • Ѕвезди
  • Розево
  • Црвена
  • Розева
  • Сива
  • Црна
  • Темно сива
  • Тиркиз
  • Виолетова
  • Беж
  • Сина
  • Кафено
  • Сива темно
  • Сива светло
  • Зелена
  • Тиркизна
  • Сива светла
  • Црно
  • Минт
  • Кафена