Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Трицикли

  Трицикл е погон на возило со три тркала. Некои трицикли, како циклични рикши (за превоз на патници) и товарни трикови, се користат за комерцијални цели, особено во земјите во развој, како во Африка и Азија. На Запад, трициклите со големина за возрасни се користат главно за рекреација, шопинг и вежбање. Трицикли се фаворизирани од страна на децата и повозрасните лица заради нивната очигледна стабилност наспроти велосипед. Сепак конвенционалниот трик има лоша динамична странична стабилност, а возачот мора да внимава на свиоци за да избегне извртување на трициклот.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Трицикл Loco Croco - LC1

  Трицикл Loco Croco - LC1

  • Достапен во беж, сив, виолетов, црвена боја. • Наменет за дечиња кои самостојно седат до 25кг.
  ден 5.590,00 со ддв.
  Слика на Трицикл Loco Croco - LC2

  Трицикл Loco Croco - LC2

  Loco Croco LC2 е трицикл со многу удобно, големо седиште кое може да се ротира. Наменет за дечиња до 25 кг. Мек, удобен, квалитетен материјал на седиштето кој не поти. Големо покривче за сенка. Помошни држачи за ноџињата на помали дечиња. Рачката за управување се подесува по висина. Помошна корпа за багаж.
  ден 6.190,00 со ддв.
  Слика на Трицикл

  Трицикл

  Трицикл за деца кои можат самостојно да раководат и седат. Достапен во три бои и една големина.
  ден 1.200,00 со ддв.
  Слика на Трицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1

  Трицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1

  Мултифункционален трицикл со желенза конструкција 3 во 1 што се трансформира во велосипед на три тркала.
  ден 8.290,00 со ддв.
  Слика на Трицикл Loco Croco - LC1

  Трицикл Loco Croco - LC1

  • Наменет за дечиња кои самостојно седат до 25кг.
  ден 5.590,00 со ддв.
  Слика на Трицикл

  Трицикл

  ден 1.500,00 со ддв. ден 1.290,00 со ддв.
  Слика на Трицикл Loco Croco - LC5

  Трицикл Loco Croco - LC5

  ден 6.490,00 со ддв. ден 5.590,00 со ддв.
  Слика на Трицикл Loco Croco - Lс 2

  Трицикл Loco Croco - Lс 2

  ден 6.190,00 со ддв.
  Слика на Трицикл Loco Croco - LC 4

  Трицикл Loco Croco - LC 4

  Loco Croco LC4 Tрицикл е еден од најудобните модели на трицикли со многу удобно, големо седиште. Наменет за дечиња до 25 кг. Мек, удобен, квалитетен материјал на седиштето кој не поти. Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. Рачката за управување се подесува по висина.
  ден 4.590,00 со ддв.
  Слика на Трицикл Kikka Boo - Giovi

  Трицикл Kikka Boo - Giovi

  ден 8.690,00 со ддв.